همشهری آنلاین: مطالعه بیش از ۳۵۰۰ بیمار مبتلا به پسوریازیس در فرانسه نشان می‌دهد هرچقدر رژیم غذایی این بیماران سالم‌تر باشد، شدت علائم‌شان کمتر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان فرانسوی عنوان می‌کنند هرچقدر رژیم غذایی یک بیمار مبتلا به پسوریازیس، معروف به بیماری پوستی صدف، به رژیم غذایی مدیترانه‌ای نزدیک‌تر باشد، شدت علائم بیماری‌اش کمتر خواهد بود.

محققان فرانسوی اذعان می‌کنند که این مسئله بدون توجه به چاق بودن یا چاق نبودن بیمار، صحیح است.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای سرشار از میوه، سبزی‌جات، غلات کامل سبوس‌دار، ماهی، روغن زیتون و مغزی‌جات آجیلی است و میزان مصرف گوشت قرمز، لبنیات و در آن کم است.

حال تحقیق جدید این نظریه را تقویت می‌کند که رژیم غذایی ممکن است به مقابله با اختلالات سیستم ایمنی نظیر بیماری پسوریازیس کمک کند.

به گفته محققان، اگر این یافته در مطالعات بعدی به تایید برسد می‌تواند منجر به تغییر قابل توجهی در شیوه کنترل بیماری پسوریازیس شود.

محققان تاکید می‌کنند رژیم غذایی مدیترانه‌ای با تاثیر در کاهش التهاب دارای تاثیرات مستقیم بر سیستم ایمنی لنفوئیدی یا میکروبیوم‌های روده انسان است.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای سرشار از ویتامین‌های A، D، E، فولات و اسیدهای چرب امگا۳ است که همگی دارای خواص ضدالتهابی هستند.

در مقابل، رژیم غذایی غربی دارای وضعیت ناسالم و التهاب‌زا در بدن است.

کد خبر 412188

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha